Vi lyfter unga människors drivkraft och passion.

https://passionista.nu/wp-content/uploads/2021/10/IMG_1337.jpg

”Passion är en kraftig och härlig känsla”

Publicerad den 01/11/2021

År 2019 var Hanna Hörnlund för ambassadör för Passionista. Nu har vi kontaktat henne igen för att se vad hon har för sig och vad livet har haft att erbjuda sedan sist.

Vem är Hanna Hörnlund och vad gör hon idag? Hanna är 21 år gammal och bor i björkarnas stad, Umeå. Just nu studerar hon andra året på civilekonomiprogrammet Service Management på Handelshögskolan vid Umeå Universitet.

Mycket har hänt sedan Passionista intervjuade henne första gången. Då hade hon precis upptäckt sälj och var precis på väg att göra sitt livs äventyr — flytta till New York. Efter detta har hon hunnit bo i Spanien en sommar, flyttat fem gånger och även ihop med sin nuvarande pojkvän. Hon har hunnit ha en handfull olika jobb och fått en ny hobby — klättring.

"På sidan av studierna jobbar jag extra, engagerar mig i studentföreningen som Sales Coordinator och har precis tagit på mig uppdraget att sitta i styrelsen för Ung Företagsamhet i Västerbotten. På fridtiden älskar jag att träna gymnastik, klättra och umgås med sambo och vänner", säger hon.

Var befinner du dig idag och hur har du tagit dig dit?

"Det är två saker som främst fått mig dit jag är idag och en av dem är att jag valde att driva UF-företag på gymnasiet, samt mitt år i USA. UF fick mig att inse att jag ville plugga service och sälj och New York fick mig att inse hur mycket jag älskar min hemstad. Därför blev det att stanna och plugga i Umeå, något som var helt uteslutet innan min tid i USA".

Målet är att klara utbildningen och aktivt leta efter roliga möjligheter att ta sig an. Just nu vill hon även satsa på att utveckla sina kunskaper kring hållbarhet.

"Nu i höst ska jag få göra precis det genom att få delta på en del träffar för att lösa hållbarhets-case åt företag".

Inspiration

Hanna får energi genom andra människor. Hon älskar att prata och får inspiration av folk hon möter. Men ibland kan saker ta mer energi än vad det ger och det har hon fått vara med om flera gånger.

"Nu nyligen hade jag signat upp mig till att arrangera träffar för de internationella studenterna på skolan. Men kände att det blev för mycket med allt annat jag höll på med då, så det tog mer än vad det gav och jag fick helt enkelt säga att jag inte längre kunde vara med. Det kan kännas jobbigt men i sådana stunder är det viktigt att kunna säga nej tack så att man inte bränner ut sig.

Vem inspirerar dig?

"Passion är en kraftig och härlig känsla som är kopplad till något man gör, så som att laga mat, spela fotboll eller lära ut svåra mattetal".

"Men någon som inspirerar mig är Alexander Pärleros som driver Framgångspodden och Framgångsakademin. Han har ett fantastiskt driv och härlig inställning till livet".