Vi lyfter unga människors drivkraft och passion.

https://passionista.nu/wp-content/uploads/2021/08/Skarmavbild-2021-08-23-kl.-10.41.04.png

Passionista på Barents Parliament Conference ”Innovation för alla”

Publicerad den 22/06/2021

Idag fick vi äran att representera Passionista Sverige på Barents Parliament Conference som webbsändes från Stortinget i Norge. Detta är den tionde gången Barents Parliament Conference hölls och temat var "Människor, innovation och hållbarhet" med stort fokus på kvinnor. Det var en fullspäckad agenda med intressanta talare från hela Barents området. Konferensen hölls för att fokusera på Barentssamarbetet och den utveckling vi vill jobba tillsammans mot, dvs bygga förtroende, samarbete och vänskap över nationella gränser.

Malin Enqvist och Lars Huring berättade om vad vi på Passionista gör, hur gör vi gör det men även förklarade hur man är en Passionista. Innovation är till för alla och vi vill hjälpa till med att skapandet av framtidens intraprenörer, sociala innovatörer och sociala transformatorer. En passionista är en person som skapar tydliga mål för att kunna leva ut sina drömmar och leva på dem.

Vill du veta mer kan du klicka på länken här nedanför och lyssna på konferensen eller kontakta oss vid eventuella frågor

https://www.youtube.com/watch?v=sMIiZincrkA