Vi lyfter unga människors drivkraft och passion.

https://passionista.nu/wp-content/uploads/2021/09/763AAB81-C442-4B43-8DAC-38195142DD44.jpg

Här har ni Passionistas verksamhetsledare: Malin Enqvist Larsson

Publicerad den 28/09/2021

Vi fortsätter vår presentation  av ansiktena bakom Passionista och i dag är det vår verksamhetsledare Malin Enqvist Larsson som står på tur.

Vad har du för bakgrund?

"Jag har alltid älskat utmaningar och har under de senaste åren vänt om detta till att älska utveckling, både i människor och i organisationer. Jag har aldrig nischat mig inom en viss bransch, då det är själva utvecklingen som jag brinner för. När jag fick frågan om att gå in i Passionista för att vara med och bygga upp organisationen var jag egentligen ute efter att förvärva en helt annat annan typ av bolag. Men idag är jag otroligt glad och tacksam över att jag tänkte om och fick den här chansen".

Vad gör man i din arbetsroll?

"Oj! Allt höll jag på att säga. Eftersom att vi fortfarande bygger upp organisationen som vi startade under början av 2020 så är det mycket som automatiskt hamnar på mitt bord. Men också för att jag under en längre tid har varit själv i det dagliga. Men det kan handla om att planera projekt, säkerställa finansiering och att vi når uppsatta mål. Passionista har verkat sedan 2016, men det var först 2020 som jag kom in och vi startade en organisation. Nu är det framför allt fokus på att kunna växla upp och se till att vi kan verka där vi gör störst nytta".

Vad är det bästa ed Passionista?

"Att få vara med och bygga upp Passionista som organisation känns fantastiskt. Allt vi arbetar med skapar värde på eller annat sätt. Unga är vår framtid och de som kommer att kunna påverka samhället till det bättre. Vi ger dem verktygen som behövs för att förändra världen och att vi dessutom får ha roligt på vägen är ett stort plus".

Vad är du mest taggad på inför hösten?

"Det händer så otrolig mycket just nu. Vi jobbar internationellt i olika sammanhang och känner att vi kan börja göra större ringar på vattnet då vi tillsammans med andra aktörer kan ta oss an olika framtidsutmaningar. Samtidigt som vi jobbar internationellt vill vi etablera oss lokalt och finnas för dem unga här i norr. Vi arbetar för att det ska bli verklighet och känner att det är en styrka att kunna jobba på det här sättet".

 

Snabbfakta om Malin

Ålder: 33

Stjärntecken: Oxe

Familj: Sambo, dottern Charlee, 2 år och ytterligare en familjemedlem på väg

Bra egenskaper: Lösningsorienterad, objektiv och godhjärtad

Mindre bra egenskap: Jag vill så mycket att jag lätt kan bli ofokuserad, men det är något jag jobbar med hela tiden.

Älskar att: Umgås med familjen och hitta på olika aktiviteter, resa och prova på nya saker

Ogillar att: Inte ha saker att se fram emot

Tre saker jag vill hitta på inom en snar framtid: Saknar människor och är nästan pirrig i kroppen i och med att restriktionerna släppa. Jag vill ta igen den här pandemitiden på många sätt.