Vi lyfter unga människors drivkraft och passion.

https://passionista.nu/wp-content/uploads/2021/09/5D4C8141-83BA-4A4A-A074-C7E6EA092744.jpg

”Det bästa är att det inte finns några begränsningar med Passionista”

Publicerad den 30/09/2021

Idag är presenterar vi en av våra styrelseledamöter, Malin Winberg. Ett energiknippe som inspirerar oss på Passionista och hjälper till med utvecklingsarbetet. 

Berätta om dig själv!

"Jag är grundare av No Perfect Yoga men också en passionsdriven egenföretagare sedan tre år tillbaka. I mitt företag jobbar jag som moderator, programledare och journalist. Jag gör poddar, är producent och skribent, men även föreläser, utbildar & leder workshops".

Vad är din roll i Passionista?

"Jag sitter i styrelsen och min roll handlar främst om att öppna dörrar och att bidra med utvecklingsarbetet framåt. Jag älskar också att jobba "på fältet" och möta unga människor, inspirera och leda workshops".

Vad fick du dig att följa med på det här tåget?

"För mig började allting våren 2019 då jag anlitades av Passionista som inspirationsföreläsare på en turné i Norrbotten. Jag fick en djupare förståelse för Passionistas vision och kände direkt att jag ville vara med och bidra ännu mer".

Vad är det bästa med Passionista? 

"Att det inte finns några begränsningar för vad som är möjligt och att vi är i början på en otroligt spännande resa. Och såklart: människorna!"

Vad är du mest taggad på inför hösten?

"Oj, så mycket! Vår verksamhetsledare Malin har gjort ett fantastiskt jobb under det senaste året för att börja bygga vår organisation från grunden och jag ser verkligen fram emot att se nya projekt bli verklighet. Jag ser också fram emot att få börja träffa unga människor på riktigt igen efter pandemin".

 

Snabbfakta om Malin

Ålder: 30

Stjärntecken: Skytt

Familj: Fästman, mamma, pappa och två systrar. Plus en jättestor familj på min mans sida som betyder så mycket för mig!

Positiva egenskaper: Driven, orädd och inkluderande

Mindre positiva egenskaper: Jag säger hellre ja än nej vilket kan leda till att det blir lite mycket att göra ibland.

Älskar att: Förverkliga nya idéer och drömmar.

Ogillar att: Vänta. Haha, kan ha dåligt tålamod. När jag får en idé vill jag helst att det ska vara klart NU.

Tre saker du vill göra inom en snar framtid: Öppna min egna studio, gå någon kurs för att fördjupa mina kunskaper inom vissa områden och att få min digitala yogaplattform att växa ännu mer.